dissabte, 3 de gener de 2015

RESUM DEL MES DE DESEMBRE


12-12-2014. L'espectacle solidari per a la Marató de TV3 va ser un èxit. Totes les actuacions presentades i la Big Band, van complaure al públic assistient. La Dr. Arnau, de l'Hospital d'Igualada va fer la part de sensibilització vers la Marató d'enguany.
Amb les donacions de queviures dels veïns es van fer 9 paneres que es van sortejar al final de l'espectacle.
14-12-2014, com ja es costum, es van fer els tallers solidaris i el mercat de Santa Llúcia. Va ser tot un èxit. Les aportacions del mercat, els tallers juntament amb la donació de les puntaires, l'esmorzar de dues rodes i una dels Amics de Tous, es va recollir 1.700 Euros. Moltes gràcies a tots i totes les que heu fet possible aquestes activitats i els diners recollirs per a la Marató de TV3, que aquests any es destinava a les malalties del cor.26-12-2014, Sant Esteve: es van fer els Pastorets amb els infants del poble sota la direcció del nostre company Josep Anton Jiménez i l'Íngrid  Marimon. La companyia de teatre amb el nom de la Claca, és una secció dels Amics de Tous.
Es van fer dues sessions una al matí i l’altra a la tarda, que van fer possible un any més continuar amb una tradició de Nadal, Els Pastorets i que van agradar al públic assistent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada