CALENDARI DEL MES D’OCTUBRE de 2014

Comencem les celebracions del centenari del SOL de TOUS, el messetari del nostre poble, que va començar a fer camí el dia 11-11-1914, el dia de Sant Martí patró del nostre poble i en plena Festa Major.

Dissabte, 25: A les 11.30 del migdia, Conferència lúdica de sensibilització sobre els valors de la cultura de la vinya i el vi, amb la Rosa Vendrell, especialista en aquesta matèria. Serà al Sindicat de Tous. 
                   
                   A les 5 de la tarda al local dels Amics de Tous, Taller d'impressió en calcografia. Treballarem amb poliexpan, i farem petites impressions. Obert a tothom i especialment per infants. A càrrec d'Elisabet Soler.    
    
                    A les 8 hores del vespre al Casal de Tous,  presentació del primer QUADERN, sobre imatges de Tous. Hi ha la voluntat d'anar fent-ne més amb temàtiques diverses sobre Tous. Tot seguit, xerrada sobre el Camil Riba, o Camil dels Diaris. A càrrec d'Elisa Vidal.

Diumenge, 26: A les 12 del migdia, inauguració de l'exposició "EL SOL DE TOUS: 100 anys d'història", a la sala Camil Riba de Tous. Hi haurà un petit refrigeri.



Estan convidats als actes, tothom i en especial les persones que van treballar per difondre el Sol de Tous i els actes del Mil·lenari de Tous, l’any 1978.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS