RESUM DEL MES D’ABRIL


19-04-2013, es va celebrar “El recital de poemes Teresa Tort” organitzat pel Grup de Teatre "La Claca" i els Amics de Tous. Es va commemorar els 100 anys del naixement de Salvador Espriu. I van participar infants i adults, tots amants de la poesia amb una qualitat més que acceptable.En el recital ens van acompanyar els Tous Brothers, que van posar el toc musical. 
19-04-2013, per primera vegada es va fer la recollida de sang al local dels Amics de Tous, al donar-se l'avinentesa que al Casal hi havia un altre acte.
 
20-04-2013, dins la Primavera Cultural a les 19 h.al Casal de Tous, la companyia Teatre Nu va presentà la seva obra “RASPALL” de Pere Calders. Amb una molt bona assistència, que va sortir prou satisfeta del espectacle ofert.  
21-04-2013, vàrem anar a l’escola a compartir una tarda amb els infants. Ens hi va acompanya el veï del poble Marcial Pons, que els va explicar moltes batalletes, sobretot curiositats de com es feien les cases abans.

23-04-2013, Sant Jordi, es va posar una parada de roses i llibres a la Plaça de Fàtima. 



28-04-2013, a les 12 h. a la Sala d’exposicions Camil Riba, es va fer la presentació del llibre “Roselles Vermelles" de Maria Dolors Godoy. L’autora amb els seus 84 anys, ens va fer un repàs de l’obra que va commoure a tothom. 
A les 19’45h. al Cinema de Tous “Cinema en Català” es va visionar la pel·lícula “EL BOSC” d’Óscar Aibar.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS