divendres, 8 de juny de 2012

RESUM DEL MES DE MAIG


05-06-2012. El taller de galetes va ser un èxit. Vam veure el procés per fer les galetes i després gaudir-ne menjant-les. Va ser a càrrec de l'Olga Gabarró.

12-05-2012. El taller de fotografia i van participar de xics i grans. Després de la part teórica que va fer el Jordi vam anar a fer fotos per Tous. Els participants al taller realitzaran fotografies de Tous on estiguin representats els cinc sentits. Amb aquestes fotografies es farà la propera exposició dels Amics de Tous, dels mesos de Juliol i Agost.
13-06-2012. Inauguració de l’exposició "Aerografia i Pintures" a càrrec de Lourdes Doñate, oberta fins a finals d juny. 
18-05-2012. Conferència del Sr Joan Carles Borrego, sobre les llegendes al Penedès. Va ser molt interessant. Persona acostumada passejar-se per tot el nostre territori i escrivint guies de viatge, ens va donar una pinzellada general de les rutes i llengendes del Penedès. 
23-05-2012: Visita a l'escola. En aquesta ocasió es va escenificar la llegenda de les Quatre barres. L'activitat va tenir molt bona acollida pels infants.

26-05-2012. Concert de primavera de la escola de música de Tous i el grup de teatre dels extra escolars de l'AMPA de l'Escola Cérvola Blanca, ens presentaven els seu treball de fi de curs, un treball basat en les nostres llegendes. Van interprerar les cantates sobre la llegenda de La Cervola Blanca i La Senyora de Tous, lletra i la música compostes, pels estudiants de l’Escola de música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada