CALENDARI DEL MES DE GENER

08.01-2012. Inauguració d’una nova exposició, “PARAMENT DEL DORMITORI i ROBA DE LLIT”. És una exposició, d’aquelles, que ens agraden tant. Les nostres iaies han començat a buidar calaixos i armaris i han sortit robes sorprenentment precioses. Les peces de roba van des del 1878 al 1960.

Us esperem a la inauguració el proper diumenge dia 8 de gener a les 12 del migdia. Oberta fins el 25 de febrer. Es podrà visitar els dissabtes de 5 a 7 de la tarda.

14-01-2012. Participarem en la 1ª TROBADA DE RECERCA DE L'ANOIA, organitzada pel Centre d'Estudis Comarcals CECI, d'Igualada. Diverses entitats i persones de tots els municipis interessats, donaran a conèixer els treballs de cadascú, a més d'establir propostes de cooperació. Al matí hi haurà la inauguració de l'exposició "Món agrari en terres de parla catalana" creada per CCEPC, IRMU i Fundació Món Rural i cedida al CECI en motiu de la trobada.

28-01-2012, Assemblea General dels Amics de Tous per fer balanç del any 2011, presentació dels comptes i pressupost i proposta d'activitats per aquest 2012.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS