RESUM DE FEBRER

21-02-10, va començar el taller d’escriptura antiga, amb molt bona resposta. Va venir a visitar el taller el primer dia, un cal•lígraf japonès, que va delectar als alumnes amb el seu saber artístic, deixant per l’Associació una mostra del seu art.



24-02-10, vàrem anar a l’escola i l’activitat d’aquest mes va ser: visita guiada al casc antic, explicant als nens el que era els temps dels senyors feudals, i ensenyant-los les restes que en queden en pedres i portals, carrers... llegendes.

27-02-10, dins d’una assemblea organitzada per l’ajuntament, es va fer de manera conjunta la presentació oficial del lema d’aquest any “1050 anys de Tous” que va fer el nostra president amb unes encertades paraules, aquí en teniu una mostra:

-Tous aquest any celebra el 1050è aniversari. Com a president i representant de l’Associació dels Amics de Tous voldria expressar la importància que atorguem a aquest fet, que des de fa anys tenim present en el plantejament de les nostres activitats per aquest 2010. Agraïm a l’Ajuntament aquest treball comú per celebrar aquests 1050anys del nostre poble.


-Pensem que és un privilegi poder celebrar els 1050 anys d’existència documentada del nostre poble, i per aquest motiu, l’Associació vol fer-ne ressò i encoratjar a tothom a participar dels actes que durant l’any s’aniran realitzant: el curs de cal.ligrafia, les conferències, les exposicions...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS