FESTA DEL RECONEIXEMENT I LA CULTURA 2018

 El dia 21 d’octubre de 2018, vam celebrar la IV Festa del Reconeixement i la Cultura. Una activitat que cada cop està més ben valorada i reconeguda, donada la importància de l’acte. Aquest any es va fer homenatge a dues mestres, per tot el seu treball i dedicació a l’educació a Tous, la Pilar Gomà i la Margadita Castanedo. Durant l’acte es van llegir diversos textos, explicant la vida i experiències viscudes amb les mestres. També hi van haver intervencions musicals, per part de l’Escola de Música de Tous i del duet Anna Miranda i Albert Povedano.


Va ser un acte emotiu que va aplegar molta gent al Casal, pares, alumnes, antics alumnes, companys i companyes mestres, van voler estar-hi present en aquest homenatge. El President dels Amics de Tous, els hi va fer lliurament de l’escultura de l’artista local Marc Pons i de part de l’Ajuntament un lot de productes locals.


A l’inici de l’acte es va presentar per part de l’Ajuntament de Tous i la Diputació de Barcelona, el Mapa del Patrimoni Cultural de Tous. 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS