Últimes activitats de l'any



QUÈ HEM FET?

El dia 22 d’octubre la nostra associació va realitzar la III Festa del Reconeixement i la Cultura, al Casal de Tous, en la qual s'han homenatjat, de manera merescuda, l'Elisa Vidal i el Patronat de Sentfores, per la seva important tasca cultural envers el nostre poble. També s’ha presentat les tasques en relació al Mapa del Patrimoni Cultura i Natural, presentació a càrrec de l’Ajuntament de Tous.
L’acte conduit pel Josep Anton Jiménez també ha comptat amb la participació de la Coral Exaudio, que ens han interpretat diverses peces musicals.
Ha estat un dia de celebració en què el que ha predominat ha estat la nostra estimació cap a la cultura i cap a Sant Martí de Tous.





El dia 5 de novembre, dins els actes de la Festa Major del 2017, s’han realitzat les visites guiades al Castell de Tous. Una matinal solejada ha acompanyat als visitants que han gaudit de les explicacions dels guies dels Amics de Tous i de l’espai, ple d’història, del Castell de Tous.
Agrair als propietaris del Castell de Tous per la seva disponibilitat a la visita guiada que organitza els Amics de Tous, des de fa molts anys.


QUÈ FAREM?

El dia 24 de novembre xerrada, us deixem el cartell informatiu. US ESPEREM.



El dia 17 de desembre, durant tot el matí, a la plaça de sota l’Ajuntament, Fira de Santa Llúcia i taller nadalenc solidari. Activitat per recollir donatius per a la Marató de TV3, enguany destinats als projectes d’investigació de les malalties infeccioses. NO HI FALTEU....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS