En record del que ens han deixat: el 22-09-2016 
  en Ramon Compte Navarro, membre de la junta dels Amics de Tous

           ESTIMAT  RAMON

Acabes de marxar i ja et trobem a faltar. Ens has deixat i encara no tocava, teníem moltes coses per compartir que no podràs veure complertes. O sí.


El cert és que quan un amic se’n va el seu buit es fa més gran quan et vas adonat de com el trobarem a faltar. Ens hagués agradat poder dir-te adéu amb tots els ets i uts. Però les coses són com són, no com voldríem que fossin.

Feia molts anys que formaves part de la junta dels Amics de Tous, sempre amb un sentit de responsabilitat admirable. Portaves els números amb un rigor escrupolós, amb el qual tots estàvem més que tranquils. Durant aquesta etapa, ens ha vagat aprofundir en el coneixement mutu, que ha comportat més respecte i connivència per compartir experiències i projectes. Vas estar amb nosaltres en el moment important del canvi de seu dels Amics, que va comportar una feinada descomunal en la que t’implicares a fons i que tants bons fruits està donant. Sempre tenies una opinió assenyada que asserenava els ànims i feia llum en els temes que es tractaven.

Tu, que no has parat d’escriure de tot i de molts temes, has deixat un llegat que els teus tindran la gran sort de gaudir. Només per això la teva vida ja hauria estat profitosa. Però per tu no n’hi havia prou, sempre estaves a punt de donar un cop de mà, tant al Ball de Faixes, del que has format part essencial tota la teva vida, com de l’Esbart la Cérvola, del qual vas ser un dels iniciadors. Tens un bagatge tan gran de generositat i durant la teva vida has participat en tantes causes nobles (que jo no conec prou be) que, com que sé que me’n deixaré, prefereixo dir que has sigut una persona que estimava el seu poble i que sempre ha treballat per tal que fos millor i els nostres fills es sentissin orgullosos de formar-ne part.

Per això i per molt més, estimat amic, moltes gràcies per tot i fins sempre. Prega per nosaltres, que algun dia puguem retrobar-nos i tornar a compartir projectes profitosos.
Fins sempre, amic dels Amics.  




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS