PEDRA SECA SENSE FRONTERES

El passat cap de setmana dies 4 i 5 de maig, el Josep Anton, va assistir als actes de la trobada de la Pedra Seca sense fronteres, que es va celebrar a Sant Pau d'Ordal, i on van participar grups de la pedra seca de la Catalunya Nord i de Subirats.

Els actes van consistir en un agermanament entre el Centre d'Estudis de Subirats i diferents grups associatius de la pedra seca de la Catalunya Nord. 

Les activitats del dissabte van ser una visita al poble, visita a l'escultor de Sant Pau, Josep Massana, que treballa amb escultures de fusta i al Museu d'Esperanto de Sant Pau, un dels més importants d'aquesta llengua al món. 
Hi va haver la presentació oficial de les associacions i la benvinguda de l'Alcalde que va parlar dels agermanaments. 
La tarda del dissabte va cloure amb la visita a les caves Eudald Massana i una visita a l'escola Sant Jordi, de Sant Pau d'Ordal, on els infants havien fet un projecte sobre les construccions de cases i també hi havia les construccions de pedra seca.

El diumenge va començar fent la ruta de les barraques de pedra seca de Sant Pau, una ruta d'uns 6 km, molt interessant que va acabar amb una copa de caba en l'última cabana que visitaren, de les caves Llopart. Amb un dinar de germanor va acabar la trobada.

Va ser un cap de setmana de compartir, molt interessant i els vam convidar a que vinguessin a Tous, a visitar la nostra ruta, d'aquí uns dos anys.








     

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS