PRIMAVERA CULTURAL 2013



FEM CULTURA

Enguany, i per segon any consecutiu, els Amics de Tous, fem una aposta forta per la cultura.

Estem acabant de preparar el díptic  informatiu dels actes i activitats per aquesta PRIMAVERA CULTURAL 2013, que us farem arribar a les vostres llars.

Amb uns objectius clars, fomentar la cultura,  la interrelació entre les persones de Tous de diferents edats i les diferents entitats, estem preparant una sèrie activitats culturals. Una agenda per aquesta PRIMAVERA, plena d’activitats adreçades per a totes les edats.

Sabem dels moments que estem vivint, però no hem de perdre l’oportunitat de participar en els actes i activitats programades. Algunes de elles seran gratuïtes, la majoria, però alguna ens veiem amb la necessitat de fer pagar una entrada.

A moments d’ara ja tenim confirmades les activitats de Tous en Transició, les Caramelles de Tous, l’Escola de música i els Amics de Tous. Estem esperant la resposta d’altres entitats.

Com hem comentat anteriorment, és una aposta forta, però que estem decidits a tirar-la endavant. Properament us informarem de totes les activitats programades. Per aquest mes de març tenim l’acte inaugural amb l’actuació de l’Esbart Dansaire de Vilanova del Camí, amb RECORDS DE DANSA CATALANA Serà el dissabte dia 23 de març a les 9.30 del vespre al Casal de Tous.



US ANIMEM A QUÈ PARTICIPEU i així entre tots FEM CULTURAL.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS