RESUM DEL MES D’ABRIL





Diumenge dia 8 d'abril de 2012, CARAMELLES. La  festa va anar molt bé, i el dia va acompanyar. Amb un centenar de participants entre cantaires i ballesters, lloques, nens amb les paneres, gent que organitza el repartiment de flors. La novetat d'aquest any han estat els músics, tots per primer cop de Tous, la majoria alumnes de l’Escola de música de Tous.
Diumenges dies 15 i 22 d'abril, al cinema es va projectar la pel·lícula en català, " LA CONSPIRACIÓ".





Divendres dia 20 d'abril, es va presentar el llibre “EL SOL D’UN HOME SOL” d’Elisa Vidal Mas, És, a més d’un triatge d’articles del periòdic “El Sol de Tous” que va sortir del 1914-33, és un homenatge al seu fundador en Camil Riba Compte, conegut per tothom com El Camilo dels diaris.
A continuació es va celerar el RECITAL DE POEMES "TERESA TORT". El recital de poemes va ser tot un èxit i amb gran participació dels infants de Tous. En el mateix acte commemoració de la mort d'en Josep Maria de Sagarra i Josep Vicenç Foix. 



Dilluns dia 23 d'abril,  Sant Jordi, es va fer la paradeta de Sant Jordi a la Plaça de Fàtima. Es van vendre roses i llibres.

Dimecres dia 25 d'abril, es va anar a l’escola i els nens van poder mirar i fullejar periòdics antics.


Divendres dia 27 d'abril, es va fer la conferència sobre la propietat de la terra a Catalunya, de l'alou a la remença, a càrrec de Maria Rita Marimon. La  una conferència va ser molt interessant.


Dissabte dia 28 d'abril, dins la primavera cultural a Tous 2012, com la resta d'activitats d'aquest mes, es van explicar contes catalans al Casal d'avis. Els assistents, nens i pares, van gaudir d'una bona estona i s'ho van passar d'allò més bé. En acabar es va poder berenar pa amb oli i sucre, pa amb xocolata o pa amb vi i sucre. Un berenar ben català. 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS