CALENDARI DEL MES D’OCTUBRE


Actes previstos per el mes d’Octubre:
23-10-09, dins dels actes dedicats a Joan Amades es farà una conferència a càrrec del Sr. Raül Contel.
El Sr. Contel és un bon especialista d’en Joan Amades, aquest any ja ens va presentar al poble un reportatge en DVD sobre la seva vida i obra. Aquest treball està fet, per poder-lo portar a les escoles.
Doncs el dia 23 podrem conèixer millor qui era aquest prohom de casa nostra, amb el títol de: “Joan Amades, Serrallonga, i altres contes”

25-10-09, diumenge al matí es farà la visita guiada al Castell de Tous com cada any, en els actes anteriors a la Festa Major de Tous
començarà a les 11 del matí. A l’entrada del castell com cada any, es repartiran tiquets gratuïts per tal de portar un ordre, en colles de 20 persones cada visita, amb l’horari inclòs, que permet mentre s’espera, poder anar a donar una volta per la Vila, i veure per exemple les puntaires com treballen.
Aquest any tenim el goig de contar amb la col·laboracio d’un músic la Sta Mª Antònia, que ens tocarà i cantarà cançons recuperades per en Joan Amades. Entre elles una que es va trobar al castell de Tous, “El ball de les Coques”.
Aquest any ja serà el novè any, que amb motiu de la Festa Major i solament un dia a l’any es pot visitar el Castell de Tous, amb visites guiades i organitzades per la nostra Associació dels Amics de Tous.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS