Visita al Castell i inauguració exposició de pintures



Coincidint amb els actes de Festa Major 2013, han realitzat visites al Castell de Tous. Any rere any, els Amics de Tous organitzen una visita guiada al castell de Tous i inclou alguna activitat cultural al mateix espai. Aquest any hem pogut veure com es vivia a l’Edat Mitjana, estris de cuina, llit per dormir, tenda per viure, vestuari...  Unes 200 persones han visitat el castell. Aquest any s’ampliava la visita a la part exterior, per observar millor l’obra arquitectònica del castell. Agrair a la família propietària del castell per la seva generositat i obrir les portes per la Festa Major als Amics de Tous, a l’Ajuntament per la seva col·laboració i als voluntaris i voluntàries que han fet de guies per la seva ajuda i col·laboració en la visita.

Al mateix moment, a la sala d’exposicions Camil Riba de Sant Martí de Tous, s’inaugurava l’exposició de pintures de l’artista anoienca Elisabet Soler i Pons. L’exposició mostra paisatges marins i vistes aèries dels paisatges dels camins de ronda que voregen la Costa Brava. En aquesta exposició l’artista recull el seu últim treball realitzat entre el 2010 i el 2011. La tècnica mixta és la base per a la realització dels quadres, utilitzant la pintura amb polpa de paper.
L’exposició es pot visitar durant el cap de setmana de la Festa Major, el dissabte de les 12 a les 13.30 del matí i de les 5 a les 7 de la tarda. El diumenge de 12 a 13.30 hores.
L’horari per visitar l’exposició serà els dissabtes de novembre i desembre de 5 a 7 de la tarda i els diumenges de desembre de 12 a 13.30 hores. L’exposició es podrà visitar fins el 22 de desembre de 2013. 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS REMEIS

EL PANNA (La llegenda)

L'ESCOLA D'ABANS I DE MÉS ABANS